Handelsaccreditatie Zijspan & Quads

Houders van een KNMV Handelslicentie kunnen zich voor wedstrijden om deONK Zijspan & Quads (enkel deze competitie) vooraf aanmelden via het onderstaande formulier.

Door de promotor van de ONK Zijspan & Quads zullen alle aanvragen worden verwerkt en deze zullen worden overlegt aan de organisator, deze zal de benodigde kaarten klaar leggen op het wedstrijdsecretariaat.

De organisatie geeft enkel kaarten af aan Handelslicentiehouders die door de promotor zijn doorgegeven, het heeft dus geen zin om discussie te voeren op het secretariaat. De eventuele plaats op het rennerskwartier zal worden toegewezen door de promotor van de ONK Zijspan & Quads.

Daarnaast geldt nog steeds dat een aanmelding minimaal een week voor het evenement moet worden ingediend en dat deze enkel gebruikt mag worden voor het uitoefenen van zijn/haar beroep.

Veringspecialisten die een Handelslicentie hebben kunnen ook toegang krijgen tot de pits, dit is enkel voorbehouden aan de veringspecialisten daar zij rijders bijstaan ten tijde van de wedstrijd.

Naam:

Firma:

Adres:

Postcode::

Woonplaats:

E-mail:

Tel.nummer:

Handelslicentienummer:

Welke werkzaamheden voert u uit op het evenement:

Voor welke wedstrijden wilt u zich aanmelden?
alle wedstrijden / all races04-03 Lochem01-04 Valkenswaard22-04 Oss20-05 Varsseveld24-06 Emmercompascuum07-07 Rhenen09-09 Geldermalsen

Wat voor soort bedrijf heeft u?: