Film: Wilvo Yamaha MXGP team met Seewer, Simpson en Tonus aan de start in Markelo

Op zondag 11 maart gaat de Dutch Masters of Motoross van start op circuit de Herikerberg in Markelo. De voorbereidingen zijn in volle gang en zoals we van Markelo gewend zijn beloofd het ook dit jaar weer een topevenement te worden.

Veel fabrieksteams en Grand Prix-rijders hebben hun interesse in de competitie voor dit jaar getoond en er zal dan ook een zeer sterk deelnemersveld van start gaan in Markelo. Een team wat absoluut een hoog aanzien heeft in de Nederlandse motorcross sport is het Wilvo Yamaha MXGP team. Het team staat onder leiding van Louis Vosters, vroeger zelf fanatiek crosser en motorsportliefhebber in hart en nieren.

Het volledige team met Arnaud Tonus, Shaun Simpson en Jeremy Seewer zal in Markelo aan de start komen. Tonus won in 2017 een MXGP manche in Zwitserland, Simpson zegevierde in de Grand Prix van Indonesie en Jeremy Seewer won maar liefst vijf Grand Prix’s in de MX2 klasse en werd vice wereldkampioen.

De uitstraling van het team klinkt als een klok en in de workshop in Bergeijk wordt niets aan het toeval overgelaten. Dankzij de ondersteuning van Yamaha en de partners van het team kunnen ze het op professionele wijze aanpakken en staat niets hun in de weg om verder te groeien naar de top.

In het onderstaande filmpje krijgt u een beeld van het Wilvo Yamaha MXGP team en vertelt Louis Vosters wat hij van de aanpak van de Dutch Masters of Motocross vind.

Wilvo Yamaha MXGP team met Seewer, Simpson en Tonus aan de start bij de Dutch Masters in Markelo

Op zondag 11 maart gaat de Dutch Masters of Motoross van start op circuit de Herikerberg in Markelo. De voorbereidingen zijn in volle gang en zoals we van Markelo gewend zijn beloofd het ook dit jaar weer een topevenement te worden.Veel fabrieksteams en Grand Prix-rijders hebben hun interesse in de competitie voor dit jaar getoond en er zal dan ook een zeer sterk deelnemersveld van start gaan in Markelo. Een team wat absoluut een hoog aanzien heeft in de Nederlandse motorcross sport is het Wilvo Yamaha MXGP team. Het team staat onder leiding van Louis Vosters, vroeger zelf fanatiek crosser en motorsportliefhebber in hart en nieren.Het volledige team met Arnaud Tonus, Shaun Simpson en Jeremy Seewer zal in Markelo aan de start komen. Tonus won in 2017 een MXGP manche in Zwitserland, Simpson zegevierde in de Grand Prix van Indonesie en Jeremy Seewer won maar liefst vijf Grand Prix’s in de MX2 klasse en werd vice wereldkampioen.De uitstraling van het team klinkt als een klok en in de workshop in Bergeijk wordt niets aan het toeval overgelaten. Dankzij de ondersteuning van Yamaha en de partners van het team kunnen ze het op professionele wijze aanpakken en staat niets hun in de weg om verder te groeien naar de top.In het onderstaande filmpje krijgt u een beeld van het Wilvo Yamaha MXGP team en vertelt Louis Vosters wat hij van de aanpak van de Dutch Masters of Motocross vind. Voor meer informatie over de Dutch Masters of Motocross kunt u kijken op www.dutchmastersofmotocross.com

Posted by Motocrossplanet Newsportal on Dienstag, 30. Januar 2018

Attachment