Circuitaanpassingen Oldebroek voor Dutch Masters in volle gang

Voor velen is de Kerstvakantie een geschikt moment om te relaxen. Voor de vrijwilligers van Stichting Circuit Oldebroek is dit zeker niet het geval. Zij gebruiken deze periode om werkzaamheden uit te voeren op en rond circuit “de Bargen”.

Het is al vroeg druk en gezellig in de kantine van Stichting Circuit Oldebroek. “Onze jongens staan al te trappelen om naar buiten te mogen. Als het al licht was dan waren ze al buiten bezig” lacht Nick Wolff, bestuurslid en verantwoordelijk voor de baan. Na een korte briefing nemen de vrijwilligers de laatste slok van hun koffie en gaan naar buiten.

Nick Wolff legt uit: “Dit jaar besteden we niet alleen aandacht aan het onderhoud van de baan, maar gaan we ook een paar wijzigingen aanbrengen aan het circuit. Enkele weken geleden hebben we onze plannen besproken met onder andere Klaas Hofstede en vandaag worden deze plannen gerealiseerd. Het circuit wordt er zeker spectaculairder van. De coureurs komen straks met een grote sprong terug op het startveld en het publiek krijgt meer ruimte om de trainingen en wedstrijden te kunnen aanschouwen. Een speciaal woord van dank gaat uit naar Van Werven, voor het beschikbaar stellen van alle machines”

Zaterdag 31 maart hebben de rijders van de KNMV Jeugd Motocross en KNMV Cup hun openingswedstrijd in Oldebroek. Maandag 2 april staan er vele GP-Rijders aan de start tijdens de Dutch Masters of Motocross. Spanning en spektakel gegarandeerd!

Blijf ons volgen op onze website en social media om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Foto: Wim Hoogland

Attachment