ONK Sidecar & Quad Masters
Image default
Uncategorized

Deelname Mike van Grinsven Dutch Quad Masters 2020 onzeker

De deelname van regerend Dutch Quad Masters kampioen Mike van Grinsven aan de eerste wedstrijd van de Dutch Quad Masters op 1 maart in St. Isidorushoeve is momenteel uiterst twijfelachtig.

Van Grinsven doet er alles aan om deze wedstrijd te halen maar het herstel verloopt uiterst traag.

‘’Ik zit nog steeds met hielspoor in mijn voeten,’’ vertelt van Grinsven. Ik heb al foto’s laten maken en aan één kant is er een botverkalking te zien. Op de MRI scan konden ze zien dat er veel vocht in de hielen en enkels zit. Vandaag gaan ze een CT scan maken om hopelijk nog meer te zien. Het duurt helaas heel lang voordat een pees genezen is. Ik ben al bij verschillende fysio’s geweest maar 100% herstellen lukt helaas nog niet en ik betwijfel of ik er dit jaar bij ben.’’

De rijder van het CRQF Quad team doet er alles aan om de eerste wedstrijd van het seizoen te halen maar een volledig herstel is op dit moment prioriteit nummer 1.

Gerelateerd nieuws

Hermans en van Grinsven aan de macht in Halle

motocrossplanet