ONK Sidecar & Quad Masters
Image default
Dutch Sidecar

Zijspancombinatie Giraud/Haller aan de start in Lierop

De eerste wedstrijd om de Dutch Sidecar / Quad Masters in Lierop staat voor de deur. Aanstaande zondag staan vele Nederlandse combinaties op scherp om sterk aan het seizoen te kunnen beginnen! Maar daar staat ook de Fransman Valentin Giraud tussen die samen met zijn bakkenist Andres Haller wat extra tijd in het zand door wil brengen voordat het wereldkampioenschap van start gaat!

Giraud zal aankomende zondag niet alleen in Lierop aan de start komen maar heeft zich ook ingeschreven voor de wedstrijden in Lochem (17 maart) en Varsseveld (24 maart). Al jaren is Giraud een grote concurrent van de Nederlandse combinaties van Bax, Hermans en Willemsen en zal zijn huid duur willen verkopen in Lierop.

Naast Giraud komen ook Brown/Chamberlain aan de start. Zij wisten vorig jaar verrassend de eerste wedstrijd in Lochem te winnen en weten de weg in het zand. Brett Wilkinson en Ryan Humphrey zijn al jaren actief in de Dutch Sidecarcross Masters waardoor ze ook in Lierop niet zullen ontbreken. Ook de Belg Davy Sanders zal met zijn bakkenist Lari Kunnas aantreden in Lierop. De Duitse kampioen van 2018 liet vorig jaar al regelmatig mooie dingen zien en hoopt hier dit jaar weer een schepje bij op te gooien!

Begin deze week is de meest recente deelnemerslijst uitgekomen welke u in de bijlage kunt bekijken! Voor meer informatie over de Dutch Sidecar/Quad Masters kunt u kijken op www.onk-motocross.nl en www.maclierop.nl

Fotocredits: WSC

Lierop 10-03 – ONK Sidecar & Quad Masters – AR

Lierop 10-03 – ONK Sidecar & Quad Masters – Tijdschema

Lierop 10-03 – ONK Quad Masters – Entry List

Lierop 10-03 – ONK Sidecar Masters – Entry List

Gerelateerd nieuws

Halle zet het spannende Dutch Sidecar en Quad Masters Kampioenschap verder op 3 april

motocrossplanet

Wereldkampioenen Vanluchene/van den Bogaart aan de start in Lierop

motocrossplanet

De strijd om de Dutch Sidecar en Quad Masters gaat a.s. zaterdag verder in Oldebroek

Mark Pater