ONK Sidecar & Quad Masters
Image default
Quad Masters

Wie sluit de ONK Quad Masters het sterkste af in Geldermalsen?

Het circuit van Geldermalsen ligt te wachten op de rijders van de Dutch Quad Masters.

Geldermalsen is een knetterhard circuit waarop de rijders hoge snelheden zullen bereiken en flink kunnen driften op de gladde ondergrond.

De wedstrijd in Geldermalsen is de laatste wedstrijd van de Dutch Quad Masters en zal aanstaande zondag worden verreden. Nog één keer zullen de rijders alles geven om zo hoog mogelijk in de eindstand te eindigen.

Mike van Grinsven domineerde het seizoen tot nu toe en is al gekroond tot kampioen. Maar zoals we de crosser uit Heesch kennen zal hij in Geldermalsen voor niets anders gaan dan de winst. In deze wedstrijd zal hij ongetwijfeld tegenstand mogen verwachten van Joe Maessen, die ook al verzekerd is van de tweede plaats in de eindstand. Maessen won de eerste wedstrijd van het seizoen in Lochem en zal zich ook in Geldermalsen volledig geven om een tweede zege aan zijn palmares toe te kunnen voegen.

Ricardo Phoelich, die vorig jaar de titel voor zich op wist te eisen, staat redelijk safe op een derde plaats in de tussenstand. Het verschil met Rick Haverdil is 29 punten maar er zal echt iets met Phoelich moeten gebeuren wil Haverdil hem nog kunnen passeren. Het verschil tussen Haverdil en vijfde man, Tuur van Hoof, is 9 punten waardoor dit nog weleens spannend kan gaan worden.

Achter van Hoof staat het allemaal dicht bij elkaar. Davy de Cuyper volgt op 6 punten, Marc de Vries op 10 punten, Koen Jansen op 11 en Jan Vlaeymans staat 19 punten achter op van Hoof die de vijfde plaats in handen heeft. In dit groepje gaat het nog spannend worden hoe de eindstand eruit zal gaan zien.

Naast de Dutch Quad Masters zal ook het Nederlands Kampioenschap Zijspancross in Geldermalsen aan de start komen en de cup 250 en 500 solo klassen. De trainingen vangen aan om 09:00 uur en het starthek zal voor de eerste keer vallen om 11:15 uur.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.mcc-geldermalsen.nl en www.onk-motocross.nl

Gerelateerd nieuws

Geen ONK Sidecar & Quad Masters in Valkenswaard op 12 april

motocrossplanet

Nieuwe start van de Dutch Sidecar en Quad Masters in Lochem

motocrossplanet

BAX EN HERMANS VECHTEN VERDER IN DUTCH SIDECAR MASTERS, VAN GRINSVEN OP TITELKOERS BIJ DE QUADS

motocrossplanet